top of page

Mijn tienpuntenplan voor de PvdA

Bijgewerkt op: 14 jul. 2021


1. Toets elk besluit op de menselijke maat en op de gevolgen voor de komende generaties.

2. Laat de waarheid leidend zijn in de politieke besluitvorming.

3. Alleen samen kunnen we een eerlijke, sociale en duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen veiligstellen. Solidariteit is geen linkse hobby maar dient het algemeen belang. Die boodschap mogen we wel wat steviger verkondigen.

4. Onderzoek linkse samenwerking of zelfs een fusie met GroenLinks als we daarmee de kansen vergroten om onze idealen te verwezenlijken.

5. Maak de ombudsteams zichtbaarder en sterker.

6. Versterk de band met de Jonge Socialisten.

7. Meer interactie tussen afdelingen (zusterafdelingen: PvdA-Middelburg ontmoet PvdA-Assen)

8. Weg met de weg-met-ons-mentaliteit (de PvdA heeft dit land onmiskenbaar socialer en gelijkwaardiger gemaakt. Laten we daar trots op zijn).

9. Minder bureaucratie voor lokale afdelingen (schaf het werkplan af en laat het landelijk partijbureau de jaarrekeningen maken voor de kleinere afdelingen).

10. Meer verbondenheid met de partij (activeren van passieve leden, versterken en promoten van de netwerken en werkgroepen door meer online betrokkenheid en activiteit).

Bonuspunt: er moet een PvdA-huisband komen.


778 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Extra trui

“Ja, gas wordt vast nog duurder. En wie wil tanken, betaalt straks een kwartje extra voor Kiev. We krijgen meer inflatie en de beloofde koopkrachtverbetering gaat niet door. Nou en? Trek een extra tru

1 Comment


Maaike Van T Hull
Maaike Van T Hull
Jul 10, 2021

Go Binnert! Mijn stem heb je. Succes!

Like
bottom of page